Aktuality



02. 03. 2022

Novinka ve výrobním sortimentu!


Firma LDM zařazuje do sortimentu zcela novou řadu regulátorů teploty RT 122 BEE line, poskytující funkci regulace teploty bez pomocné energie.
K dispozici je ve variantách:

  • Přímočinný regulátor teploty RT 122 R je armatura určená k regulaci průtoku v závislosti na teplotě kontrolovaného média. Armatura je ovládána termostatickou hlavicí, vybavenou teplotním senzorem pracujícím na principu adsorpce. Při zvyšování teploty kontrolovaného média dochází k zavírání armatury.
  • Přímočinný regulátor teploty s omezovačem průtoku RT 122 P kromě základní funkce regulace průtoku v závislosti na teplotě zajišťuje požadavek na omezení maximálního průtoku zařízením. To umožňuje druhá kuželka, uživatelsky nastavitelná na žádanou hodnotu omezení průtoku.

Ventily jsou k dispozici ve světlostech DN 15 až DN 50, v tlakové třídě PN 25. Ventily RT122 jsou vhodné pro použití v systémech dálkového vytápění, pro výměníky tepla a další topenářské, vzduchotechnické a průmyslové aplikace.
Regulovaným médiem může být voda, vodní pára, vzduch a další neagresivní kapaliny nebo nehořlavé plyny v rozsahu teplot +2°C až +180°C.
Teplotní senzor je vhodný pro instalaci a provoz v kapalinách a plynech v rozsahu teplot 0°C až 150°C

Ventily jsou dostupné od 03/2022. Katalogový list a další technickou dokumentaci naleznete zde.

Zpět